Lucrările la autostrada Pitești - Sibiu, amânate

Publicat: 10 Decembrie 2015

auto2Lucrările la autostrada Piteşti-Sibiu au fost amânate din nou. Premierul Dacian Cioloş a anunţat că cel mai probabil proiectul va fi demarat la 1 ianuarie 2017. Lucrările de licitaţie şi proiectare vor începe tocmai în vara anului viitor, potrivit ministrului

Transporturilor Dan Costescu.
"Am spus că Pitești-Sibiu este o prioritate pentru noi, dar cu toată capacitatea de a accelera procesul de pregătire este foarte puțin probabil să putem începe investițiile până la sfârșitul anului viitor. Însă am vrea pentru anumite proiecte cum este și autostrada Sibiu-Pitești să putem finaliza toată partea pregătitoare așa încât la începutul lui 2017 să fie proiectul pregătit pentru a fi demarat", a explicat premierul, potrivit b1.ro.
În ceea ce priveşte licitaţiile pentru proiectare şi lucrări, ministrul Transporturilor Dan Costescu a anunţat că acestea vor fi demarate cel mai probail în vara anului viitor.
"Ne propunem să începem un nou pachet de programe, care până în prezent au fost blocate din diverse motive. Este vorba de proiecte pe care toți le știm. Este vorba de autostrada Pitești - Sibiu, de bucata de autostradă Cormarnic-Brașov , este vorba de coridorul 9 care pleacă de la Ploiești și urcă până la Pașcani, până la cele 4 segmente ale sale", a spus ministrul Transportului, Dan Costescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar