Mamă la 13 ani

Publicat: 25 Februarie 2015

bebelusi1O fetiţă de numai 13 ani a devenit mamă, aceasta născând în cursul zilei de ieri.
Copila a ţinut foarte bine ascunsă sarcina până în luna a cincea, când i s-a făcut rău şi a fost transportată la spital. Aceasta este elevă la o şcoală

din Ţiţeşti. Primele date ale anchetei arată faptul că vacanţa de vară a petrecut-o la rude, de unde s-a întors însărcinată. Minora a născut o fetiţă perfect sănătoasă, care cântăreşte trei kilograme. Tânăra a spus că nu doreşte să păstreze copilul, motiv pentru care nu a dorit să îl vadă sau să îl ia acasă de la maternitate. Drept consecinţă, bebeluşul va ajunge la un asistent maternal. „Este un copil cuminte. Ne-am înţeles, a stat la consultaţie şi nu a ridicat nici un fel de probleme. Naşterea a fost prin cezariană pentru că bazinul ei nu permitea o naştere pe cale naturală. Întâlnim foarte des aşa ceva. Este ceva strigător la cer.", a declarat un reprezentant medical care a participat la operaţia de cezariană a minorei.
Asistentele de pe Secția de Neonatologie a Spitalului din Pitești îi spun Maria. Este o fetiță frumoasă,cu ochii deschiși la culoare și care a venit pe lume aseară. Micuța este hrănită cu lapte praf și nu a venit nimeni să o vadă,nici mama,nici bunicii.
În desfăşurarea anchetei, oamenii legii sunt încurcaţi de faptul că minora refuză să dezvăluie cine este tatăl copilului. „Este vorba despre un dosar de cercetare penală înregistrat la nivelul poliţiştilor din Câmpulung. În dosar se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor. Cursul anchetei a fost îngreunat de poziţia fetei, care a decis să protejeze identitatea tatălui biologic al copilului.", a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar