MESAJ DE CONDOLEANŢE TRANSMIS DE PRIMARUL ORAŞULUI MIOVENI

Publicat: 20 Septembrie 2016

f1Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a unui reprezentant de seamă al Asociaţiei de Prietenie Landerneau - Mioveni, domnul Marcel Chevalier.

"În calitate de

primar al oraşului Mioveni, doresc să îmi exprim regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului Marcel Chevalier. unul dintre reprezentanți de seamă ai Asociaţiei de Prietenie Landerneau - Mioveni.
Fost contabil al Asociaţiei, prin activitatea sa, domnul Marcel Chevalier, a fost unul din promotorii relaţiilor de colaborare şi parteneriat Landerneau - Mioveni, încă din perioada de dianinte de 1990.
Relaţiile de prietenie între cele două localităţi din România şi Franţa au fost oficiate în anul 1989, fiind concretizate de-a lungul celor 27 de ani prin numeroase colaborări în plan administrativ, economic şi cultural.
Pentru tot ceea ce reprezintă în prezent Asociaţia de Prietenie Landerneau - Mioveni, trebuie să îi mulţumim şi celui care a fost Marcel Chevalier, un neobosit prieten al administraţiei din Mioveni şi un adevarat ambasador al României în Franţa.
Aceleași sentimente de profund regret le transmite și președintele Asociației de Prietenie Mioveni - Landerneau, doamna Elisabeta Panait, un apropiat colaborator al domnului Marcel Chevalier.
Sincere condoleanţe!
Dumnezeu să îl odihnească în pace!".

 

 

f2

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar