Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni printr-un proiect educațional

Publicat: 15 Ianuarie 2015

eminescu-ccm1Marele poet român, Mihai Eminescu este omagiat pe data de 15 ianuarie, reprezentând data de naștere a acestuia. Această zi a devenit și Ziua Națională a Culturii și este prilej pentru organizarea de evenimente culturale și proiecte

educaționale.

Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Școala Generală „George Topârceanu", Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Biblioteca Orășenească din Mioveni și Biroul de Integrare Europeană a organizat un simpozion, sub numele „Dor de Eminescu", în cadrul căruia, cadre didactice din tot județul au prezentat lucrări pe tema poetului național al României.
Proiectul educațional cuprinde și o a doua secțiune, cea destinată elevilor de clasa pregătitoare și clasele I – VIII. Participanții au creat lucrări plastice și colaje pe tema proiectului, acestea urmând a fi jurizate în perioada 15 – 30 ianuarie.
Lucrările au fost expuse în holul Centrului Cultural Educativ și vor rămâne acolo până la finele lunii ianuarie.
Jurizarea va fi asigurată de către o echipă de cadre didactice de specialitate și se vor oferi premiile I, II, III și mențiuni, precum și diplome de participare pentru toți elevii.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar