Mihai Oprescu:” voi urmări cu interes activitatea directorilor de instituţii deconcentrate şi voi interveni dacă voi depista disfuncţionalităţi”

Publicat: 02 Aprilie 2014

1. 400x266

Mihai Oprescu a susţinut ieri prima sa conferinţă de presă în calitate de prefect al judeţului Argeş. El a vorbit despre planurile sale, dar şi despre anumite probleme pe care doreşte să le remedieze la instituţiile deconcentrate.

Mihai Oprescu a spus că are în vedere în acest mandat creşterea gradului de transparenţă faţă de mass-media, dar şi faţă de cetăţeni, în acest sens reiterând importanţa îmbunătăţirii activităţii de la ghişeele de lucru cu publicul. În maximum două săptămâni vor fi anunţate primele măsuri pentru fluidizarea activităţii la ghişee. “Acelaşi lucru îl vreau nu doar la instituţiile deconcentrate, ci şi la cele din subordinea Prefecturii. Vreau simplificarea procedurilor. De asemenea, voi urmări cu interes activitatea directorilor de instituţii deconcentrate şi voi interveni dacă voi depista disfuncţionalităţi. Voi milita şi pentru creşterea importanţei Colegiului Prefectural. Nu trebuie ca în cadrul acestui Colegiu să fie doar prezentate nişte rapoarte, ci să se discute probleme punctuale, să fie o chestiune lucrativă”, a spus Oprescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar