Mii de argeșeni în Poiana Narciselor

Publicat: 12 Mai 2014

NARCISEDuminică, Poiana narciselor din Negraşi a devenit locul de întâlnire şi petrecere al locuitorilor comunei Negraşi, rezervaţia naturală de narcise fiind atracţia principală pentru mulţi argeşeni.

De ziua comunei şi Sărbătoarea Narciselor, sute de oameni au avut ocazia să culeagă coprine, aşa cum sunt denumite în zonă florile, şi să se bucure de un spectacol de muzică şi dansuri populare, oferit de Ansamblul folcloric „Doina Argeşului".
Rezervația naturală de la Negrași, Argeș, care se întinde pe o suprafață de peste 4 hecare, reprezintă atracția zonei. Iar duminică, gingașele flori au fost celebrate de iubitorii de frumos în ... Poiana Narciselor, pe lunca râului Dâmbovnic.
Ca atare, mii de argeșeni au venit la eveniment, profitând și de vremea frumoasă.
Ca să nu strice momentul, organizatorii au decis să interzică orice manifestare de tip electoral și au organizat o sărbătoare câmpenească. Președintele CJ Argeș Florin Tecău a fost prezent, la fel ca și în anii trecuți, alături de locuitorii comunei Negrași, fiind însoțit de un număr mare de parlamentari, consilieri locali și județeni și de primari.

Evident că, după distracție, oamenii au început să adune frumoasele flori care înfloresc la început de mai şi ţin până în iunie. Timp de trei săptămâni, luminişul din lunca râului Dâmbovnic e învăluit în parfumul narciselor.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar