Ministrul Sănătăţii, în Argeş

Publicat: 22 Mai 2014

2 400x249


Astăzi, Nicolae Bănicioiu, Ministrul Sănătăţii, vine în vizită în judeţul Argeş. După ce la ultima sa vizită în judeţ a promis alocarea banilor necesari pentru achiziţionarea angiografului, Bănicioiu se întoarce în Argeş.
Ministrul Sănătăţii va vizita Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru a inaugura Secţia Neonatologie, ce a fost în reparaţii capitale, iar apoi va participa la prima ediţie a conferinţei medicale „Muntenia Hospital Piteşti - Hadassah Medical Organisation University Hospital Jerusalem", fiind prezent la semnarea protocolului de colaborare dintre cele două unităţi medicale ( în urma acestui protocol,

cele două unităţi vor putea oferi pacienţilor intervenţii chirurgicale la cele mai înalte standarde. Spitalul din Israel este specializat în transplanturi şi imunoterapie. O parte din tehnologia de care dispune va fi implementată la spitalul din Piteşti care se va moderniza în cursul acestui an).
De asemenea, Bănicioiu este aşteptat să meargă la Curtea de Argeş şi Mioveni .
Cu prilejul vizitei oficiale în Mioveni , Nicolae Bănicioiu va vizita Complexul de Servicii pentru persoane în vârstă "Sf. Maria"Colibaşi şi Spitalul Orasenesc „Sfantul Spiridon" Mioveni.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar