MIOVENI:CONCURSUL "CAMPIONI LA CULTURĂ GENERALĂ" ŞI-A DESEMNAT CÂŞTIGĂTORII

Publicat: 08 Aprilie 2015

concurs-ccasMarţi, 7 aprilie a.c., începând cu ora 10.00, în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia a avut loc concursul "CAMPIONI LA CULTURĂ GENERALĂ".

Au participat cinci echipe formate din elevi de la Liceul teoretic

 

"Iulia Zamfirescu" Mioveni, din clasele IX-XII, iar competiţia a făcut parte din programului Şcoala Altfel:" Să ştii mai multe, să fii mai bun!".
Iată câştigatorii:
Locul I, echipa SOCRATE (Jucătoru Georgiana, Negulescu Robert, Zberea Elena, Radu Robert, Arsene Veronica) - premiul a fost de 500 lei şi a fost oferit de Asociația de Părinți din cadrul Liceului "Iulia Zamfirescu";
Locul al II-lea, echipa LEONARDO DA VINCI(Dumitra Alin, Popa Florentina, Bîlcă Petruța, Constantin Ioana, Manole Vlad) - premiul a fost de 300 lei şi a fost oferit de Sindicatul Autoturisme Dacia;
Locul al III-lea, echipa HIPOCRATE (Constantin Iuliana, Dicu Alexandra,Stoica Antonia, Rada Camelia, Cristescu Alexandru)- premiul a fost de 200 lei şi a fost oferit de Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni.
Juriul a fost format din Nicolae Pavelescu - Lider S.A.D., Maria Ștefănescu - secretar oraș Mioveni, Fusea Sorinel și Fianu Valeriu - directori ai Liceului Teoretic "Iulia Zamfirescu" și Irina Petre din partea Asociației Părinților .

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar