Mioveni: Liceenii stagiari în cadrul Grupului Renault în România au finalizat cele şase săptămîni de stagii practice în uzină

Publicat: 28 Iulie 2015

elevi practica uzinaLiceenii stagiari în cadrul Grupului Renault în România au finalizat cele şase săptămîni de stagii practice în uzină prevăzute pentru anul şcolar 2014 - 2015 şi au participat, săptămîna trecută, la bilanţ.

Cei 42 de elevi din clasele

a IX-a şi a X-a de la Liceul Tehnologic de Construcţii Maşini Mioveni au beneficiat de stagii pentru specializarea în meseria de sculer-matriţer. Ei au fost distribuiţi în toate cele patru sectoare în care se execută operaţii specifice de concepţie, construcţie şi reparaţii de matriţe - Direcţia Matriţe Dacia, Departamentele Sudură şi Aluminiu (Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia), Departamentul Presaj (U­zina Vehicule Dacia). Elevii şi-au putut dezvolta competenţele, pu­ne în practică teoria învăţată la şcoală şi deprinde lucrul în echipă sub îndrumarea specialiştilor Renault România.
Reamintim că în urma protocolului semnat cu instituţia de învăţămînt, cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi Primăria Oraşului Mioveni, compania acordă lunar fiecărui stagiar, pe lângă suma oferită de stat, o bursă suplimentară de 200 de lei pe lună, pentru întreaga perioadă de studii (2 sau 3 ani de învăţământ profesional).

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar