MIOVENI: S-A PRELUNGIT PERIOADA DE ÎNSCRIERE LA FESTIVALUL „LALEAUA DE AUR"- CATEGORIA JUNIOR

Publicat: 28 August 2015

mioveni-centru-panoramaÎn perioada 14 – 16 octombrie la Mioveni va avea loc Festivalul -concurs Național de Muzică Ușoară "Laleaua de Aur", competiție ajunsă la ediția a IX-a și găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor "Dacia".

Concurenții trebuie să aibă vârste între 6 și 25 de ani, de aceea festivalul va fi împărțit în două secțiuni: Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri

14 octombrie (pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani) și Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie (pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani).
Important!
Termenul limită pentru înscrierea la categoria "Laleaua de Aur - junior" (secțiunea 6-8 ani, 9 - 11 ani și 12 - 14 ani), a fost prelungit până pe 25 septembrie!
Pentru secțiunea "Laleaua de Aur" (secțiunea: 15 - 25 de ani), organizatorii vor anunța câștigătorii preselecției în data de 3 septembrie.
Până pe 25 septembrie, toţi concurenţii care doresc să participe la categoria "Laleaua de Aur-junior" vor trimite pe adresa: str.Tudor Mușatescu, Bl.V2, B, parter, Mioveni - Argeș sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .
Regulamentul și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe următoarele site-uri:http://www.primariamioveni.ro/ sau http://www.centrulculturalmioveni.ro/.
Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Local, Primăria, Centrul Cultural și Casa de Cultură a Sindicatelor "Dacia" Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar