Mioveniul, în haine de sărbătoare. În oraş s-a aprins iluminatul festiv

Publicat: 05 Decembrie 2014

platou-lumini-wideOraşul Mioveni a îmbrăcat straiele de sărbătoare, iar centrul a devenit o adevărată feerie după ce s-a aprins iluminatul festiv de sărbători.

Centrul oraşului a fost parcă „inundat" de valuri de oameni, de toate vârstele, care au venit să asiste la aprinderea luminilor Sărbătorilor Iernii.
Luminile din centrul oraşului au fost aprinse de primarul Ion Georgescu, care, anul acesta, a avut şi ajutoare: câţiva copii, dar şi pe Moş Nicolae.
După numărătoarea inversă,bradul îmbrăcat în ornamente de sărbătoare s-a luminat, spre bucuria tuturor locuitorilor din oraş, și în special a copiilor care s-au îngrămădit imediat în jurul său să facă fotografii.
A urmat un alt spectacol de culoare şi lasere, efectele şi formele proiectate fiind o adevărată încântare pentru privirile celor prezenţi.
La final, toţi copiii au primit din partea organizatorilor dulciuri, oficiile de distribuire a acestora fiind făcute de către angajaţii S.C S.Ed.C Mioveni.
La eveniment au fost prezenţi: viceprimarul oraşului Aurel Costache, directorul S.C S.Ed.C Mioveni,Nicolae Tudose şi echipa sa, deputatul Simona Bucura Oprescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş,consilieri locali, angajaţi ai Primăriei ,dar şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ din oraș.
A fost, aşadar, o seară cu distracţie pe cinste, specifică sărbătorilor de iarnă.

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar