Moş Crăciun dă mare petrecere în Piteşti Mall

Publicat: 18 Decembrie 2014

mos-craciun-mallMoş Crăciun vine cu sacul încărcat de surprize pentru clienţii centrului comercial Piteşti Mall, sfârşitul anului fiind bogat în evenimente, campanii cu premii şi promoţii de sărbători.

Duminică, 21 decembrie, se anunţă o petrecere de pomină în

Piteşti Mall. Invitatul special al evenimentului este mult aşteptatul Moş Crăciun, care vine încărcat cu daruri pentru toţi copiii. Începând cu ora 16.30, Moş Crăciun dă startul distracţiei, reprezentanţii centrului comercial promiţându-le celor mai mici clienţi ai săi o după-amiază de neuitat. La petrecerea magică de duminica aceasta, păpuşile vor prinde viaţă într-un cadru special, făcându-i să râdă copios atât pe cei mici, cât şi pe părinţi şi bunici. Piteşti Mall oferă micuţilor un senzaţional spectacol de teatru, prilej pentru copii să reîntâlnească un personaj foarte drag lor, Cenuşăreasa, şi să primească din partea Moşului cadouri dulci.

■ Orăşelul lui Moş Crăciun te aşteaptă până pe 23 decembrie
Moş Crăciun va fi prezent în centrul comercial Piteşti Mall în fiecare seară, între orele 16.30–21.00, până în Ajunul Crăciunului, prilej excelent pentru copiii să-l întâlnească şi să se fotografieze cu acesta. Moşul abia aşteaptă să îi audă pe cei mici recitând poezioare şi cântând colinde, dar şi să îi vadă lucrând cu migală la atelierele de creaţie amenajate lângă brad, în schimb oferindu-le talentaţilor copii câte un cadou dulce.

■ Ajută-l pe Moşul să ajungă la miile de copii necăjiţi!
Piteşti Mall se implică în campania pentru colectarea de cadouri de Crăciun pentru copiii defavorizaţi „Crăciunul într-o cutie de pantofi". Dacă vrei să faci ca sărbătorile să fie mai frumoase pentru copiii necăjiţi şi să aduci un zâmbet pe chipurile lor, vino până pe 21 decembrie, între orele 16.30 -21.00, în Piteşti Mall şi donează jucării, hăinuţe, dulciuri, rechizite sau produse de igienă personală. Pentru ca aceste daruri să se potrivească unui copil care are nevoie de ele, cei care donează sunt rugaţi să le ambaleze frumos într-o cutie, pe care să lipească o etichetă cu vârsta şi sexul celui pentru care este cadoul, şi să le lase în standul special amenajat lângă bradul de Crăciun din centrul comercial Piteşti Mall. Campania „Crăciunul într-o cutie de pantofi" este organizată de Asociaţia „Sprijin pentru Viaţă", „Art If Act" și Universitatea din Piteşti. Organizatorii şi-au propus să ajungă anul acesta la 25 de copii din Centrul de Zi „Plato School" – A.S.P.V., la 45 de copii şi persoane cu dizabilităţi, beneficiari ai Asociaţiei „Salvând un Suflet, Salvăm Viitorul", la 750 copii din comunitatea defavorizată Valea Corbului – comuna Călineşti, 550 copii din comunitatea Streaua şi zona Blocuri – oraş Ştefăneşti, 400 copii din comunitatea Tufanu cu Icoana – comuna Mălureni, 300 copii din comunitatea Troislav – comuna Micești.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar