Nicolas Muare: "Nu vrem să fim brutali şi să reducem puternic numărul de angajaţi cum face Ford. Vrem să păstram locurile de munca oricat e posibil"

Publicat: 07 Aprilie 2015

nicolas-mAutomobile Dacia nu vrea să ia măsuri radicale la Mioveni în urmatorii ani, însă are un plan ambiţios de robotizare a uzinei şi în 2020 vor fi luate decizii cruciale, daca sistemul de autostrăzi nu se îmbunătăţeste, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Nicolas Maure,

Citește și : Dacia pregăteşte o maşina supersport

presedinte al Automobile Dacia.
" În uzina de vehicule nivelul este de 5% şi dorim să creştem cu mult peste 10%, dar valoarea exacta este confidentială. Avem un plan de parcurs pe următorii cinci ani şi dorim introducerea graduală a robotilor. Vrem să găsim compromisul corect între competitivitate, sumele investite şi numărul de angajati. Nu vrem sa fim brutali şi să reducem puternic numărul de angajaţi cum face Ford. Nu vrem asta, vrem să pastram locurile de munca oricât e posibil. Dar trebuie să fim competitivi...(...) Aşadar, e vorba de un plan de crestere controlata a robotizării, nici prea rapidă, dar nici prea lenta. Evident, ca în funcţie de evenimente am putea accelera sau încetini planul.", a declarat Maure.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar