Nicolescu nu abandoneaza, merge mai departe increzator!!

Publicat: 13 Noiembrie 2013

constantin nicolescu 92147300 400x225Condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti, Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges, sustine cu tarie ca este nevinovat si afirma ca ramane pe ,,frontul de lupta” pana cand va epuiza toate caile de atac.  
,,Viata merge inainte. Daca este razboi, atunci acesta se castiga pe campul de lupta. Eu nu abandonez, ci merg mai departe. In continuare sustin ca sunt nevinovat, ca tot ce am facut a fost legal, dar nu vreau sa comentez altfel decizia justitiei. O voi face in instanta, mai sunt si alte ca de atac.” a comentat Nicolescu.


Decizia instantei se pare ca a schimbat atitudinea anturajului format in jurul presedintelui CJ Arges, intrucat acesta a simtit nevoia, printr-o parabola, sa semnaleze faptul ca unii au inceput sa il ocoleasca de cand are probleme cu justitia, in timp ce altii il respecta mai mult, considerandu-l nevinovat.
,,Un cetatean merge pe trotuar, dar intra unul cu masina in el. Din pacate, in urma accidentului ramane si cu o cicatrice. Sunt oameni care ii vad cicatricea si il ocolesc. Sunt altii care nu tin cont de ea si-l compatimesc. Sunt si altii care il respecta si mai mult, pentru ca nu are nicio vina pentru cele intamplate.” a mai declarat Nicolescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar