ORAŞUL MIOVENI A FOST SELECTAT PENTRU CEA DE-A TREIA DISTINCŢIE A PREMIULUI EUROPEI

Publicat: 09 Ianuarie 2015

primar-steag-europaLa 60 de ani de la înfiinţarea lui, Premiul Europei, cu cele patru distincţii (în ordine ascendentă a importanţei: Diploma Europeană, Drapelul de Onoare, Placheta de Onoare şi Premiul Europei) nu şi-a pierdut din relevanţă, reprezentând o modalitate importantă de îmbunătăţire a relaţiilor dintre toţi cetăţenii Europei şi de

promovare a idealurilor europene.
Oraşul Mioveni a primit două din cele patru distincţii ale Consiliului Europei (Diploma şi Drapelul) pentru activitatea desfăşurată în slujba ideilor europenismului.
Pentru înmânarea Diplomei de Onoare, o delegaţie din Mioveni condusă de viceprimarul Aurel Costache s-a deplasat în anul 2012 la Strasbourg pentru a primi distincţia.
Drapelul de Onoare a fost decernat în anul 2013 de către un reprezentant al Consiliului Europei în cadrul unei ceremonii speciale organizate în centrul oraşului.
Anul 2015 este unul extrem de important pentru oraşul nostru. Ne-a fost selectată aplicaţia pentru Placheta de Onoare. Anunţarea câştigătorilor va avea loc la sfârşitul lunii aprilie.

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar