PENITENCIARUL MIOVENI FACE ANGAJĂRI

Publicat: 10 Ianuarie 2017

penitenciar-politiePenitenciarul Mioveni organizează concursuri pentru ocuparea a două posturi vacante, unul de ofiţer economist (financiar – contabilitate) şi unul de ofiţer

educaţie, din sursă externă. Dosarele de candidat se depun până la data de 17 ianuarie, până la ora 15.00, inclusiv. În cazul candidaţilor care optează pentru postul de ofiţer economist, aceştia trebuie să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă în ştiinţe economice sau ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, cu specializarea management economico – financiar şi cunoştinţe de operare pe calculator, nivel I.

Cei înscrişi pentru ofiţer educaţie trebuie să îndeplinească următoarele condiţiile: să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă; curs de formare autorizat, finalizat cu atestat de „Formator" sau „Modul psihopedagogic"; trebuie să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională, prin deţinerea unui certificat de competenţă lingvistică eliberat de instituţii acreditate de Ministerul Educaţiei, nivel A2. De asemenea, cunoştinţele de operare pe calculator se vor evalua în cadrul unei probe eliminatorii.
Toţi candidaţii înscrişi vor susţine în primă fază testarea psihologică, pentru care vor achita o taxă de 70 lei. Proba este eliminatorie şi doar cei care vor fi declaraţi „admişi" vor susţine celelalte probe, ce se vor stabili după data de 6 februarie. Candidaţii declaraţi „admis" îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Penitenciarului Mioveni pe o perioadă de minim 5 ani.
Şi la Spitalul Penitenciar Mioveni se va organiza un concurs pentru un post vacant de agent administrativ (statistician). Acesta trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat emisă de instituţii acreditate de Ministerul Educaţiei şi să aibă cunoştinţe de operare pe calculator: nivel I, ce vor fi verificate printr-o probă eliminatorie practică. Dosarele se depun până la data de 20 ianuarie, ora 15.00, inclusiv.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar