Perchezitii la Kranz Eurocenter si la casa lui Corin Boian.

Publicat: 07 Octombrie 2014

boianLa această oră, poliţiştii argeşeni efectuează două percheziţii, pe raza municipiului Piteşti, la sediul Kranz Eurocenter dar şi la domiciliul lui Corin Boian din Piteşti, acesta este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi executare de activităţi miniere fără licenţă sau permis de exploatare.

La data de 7 octombrie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, efectuează două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Piteşti.

Activităţile vizează 26 de societăţi comerciale şi 20 de persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi executare de activităţi miniere, fără licenţă sau permis de exploatare.

În fapt, cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada 2010 - 2013, în calitate de administratori, ar fi emis şi înregistrat în contabilitatea unor societăţi comerciale, cu obiect de activitate în domeniul exploatării agregatelor minerale şi al construcţiilor, mai multe operaţiuni fictive, constând în vânzarea şi achiziţionarea de bunuri, în scopul diminuării profitului şi solicitării unor deduceri ilegale de T.V.A.

Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit şi T.V.A este estimat la aproximativ 2.385.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al S.R.I..

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar