Percheziţii la proxeneţi. Victimele minore dintr-un centru social, traficate de o angajată

Publicat: 24 Septembrie 2015

politie-mascatii-perchezitiiÎn această dimineață poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești şi procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești au făcut 12 percheziţii domiciliare în județele Dâmbovița și Prahova și în București pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de minori, proxenetism și

act sexual cu un minor.

Din cercetări a reieşit că începând de anul trecut membrii grupării ar fi recrutat, transportat și adăpostit mai multe minore instituţionalizate provenite dintr-un centru de minori din Târgoviște, pe care le-ar fi exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei pentru a obţine foloase materiale.
Din investigații a mai reieșit că o femeie, în calitate de supraveghetor al centrului de asistență socială, i-ar fi ajutat pe cei în cauză să exploateze sexual două minore.
La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 60 de persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române.
Sursa:realitatea.net

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar