PLANURI PENTRU 2014 LA PREFECTURA ARGEŞ

Publicat: 07 Ianuarie 2014

1. 400x250

Anul 2014 se doreşte a fi unul al întăririi relaţiilor cu mediul economic, a anunţat ieri prefectul Cristian Soare. În acest sens, vor fi organizate întâlniri cu mediul de afaceri începând chiar din luna în curs. Prefectura mai are şi alte obiective importante în acest an.

În ianuarie va avea loc o întâlnire cu primii 11 angajatori din judeţul Argeş care au, împreună, 27.418 angajaţi. Apoi vor fi întâlniri cu reprezentanţii firmelor care au între 100 şi 500 de angajaţi fiecare. La aceste întâlniri vor fi prezenţi şi reprezentanţi de la ITM, Finanţe, Agenţia de Protecţia Mediului. “Vrem, pe de-o parte, să le cunoaştem problemele celor din mediul de afaceri. Pe de altă parte, dorim să găsim şi soluţii pentru a-i ajuta, pentru a fi alături de ei”, a spus prefectul.

În judeţ vor continua şi proiecte începute în 2013. Este vorba de mărirea gradului de absorbţie al fondurilor europene (deja funcţionează la Prefectură un Ghişeu Unic pentru eliberarea de avize), revigorarea sectorului pomicol, finalizarea procedurilor de restituire a proprietăţilor etc. Prefectul şi-a exprimat şi speranţa că Prefectura va reuşi să organizeze în acest an aşa cum trebuie alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar