Poliţistul de la DIPI, care a incendiat un apartament şi a împuşcat doi oameni după o ceartă cu iubita, a fost reţinut

Publicat: 12 Noiembrie 2016

1245235105548036342732405nOfiţerul DIPI care, în noaptea de joi spre vineri, a împuşcat doi oameni, la Piteşti, şi a incendiat un apartament după o ceartă cu soţia a fost reţinut, anchetatorii susţinând că acesta era beat în momentul incidentului.

Alin Marian Marin, în vârstă de

Citește și: DOUĂ ASISTENTE ŞI ADMINISTRATORUL UNEI CLINICI MEDICALE, REŢINUŢI

36 de ani, ofiţer în cadrul Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), se afla în apartamentul din Piteşti pe care femeia cu care se căsătorise în urmă cu trei luni îl avea înciriat de aproximativ cinci ani.
Potrivit poliţiştilor, după o ceartă între cei doi, femeia a reuşit să îşi ia copiii şi să plece din apartament. Poliţistul, despre care anchetatorii susţin că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat locuinţa şi a plecat şi el, dar s-a reîntors după câteva zeci de minute. A găsit la faţa locului echipaje de la poliţie, jandarmi, dar şi pompieri, veniţi să stingă incendiul, dar şi locatari, alaramaţi de zarva din bloc, dar şi de fumul gros din imobil.
În acel moment, ofiţerul DIPI a tras şapte focuri de armă către cei prezenţi. Unul din gloanţe a nimerit în cap un polişist de la Secţia 1 Poliţie Piteşti, iar un altul a rănit-o pe proprietara locuinţei incendiate, în picior.
Un jandarm a reuşit să îl imobilizeze pe ofiţer, iar poliţiştii l-au încătuşat şi dus la spital.
Vineri, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş care au preluat ancheta a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Alin Marian Marin, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar