Premierul Cioloș: " E o situatie foarte curioasa pentru ca sunt copii, pacienti provenind din zone diferite, dar cu aceeasi problema. Ancheta continua"

Publicat: 19 Februarie 2016

ciolos-pedriatie-pitesti-interviuPremierul Dacian Cioloș a declarat, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Pitești, că "problemele mari au trecut" în cazul bebelușilor bolnavi, însă ancheta trebuie să continue, pentru a se identifica sursa

epidemiei.

"Problemele mari au trecut. Mai sunt câțiva copii care sunt internati, la București, la Marie Curie, dar înțeleg totuși că problemele mari au trecut. Trebuie să vorbim de două lucruri pe care va trebui să le clarificăm : sursa, cauza acestei epidemii (...) Înteleg că se lucrează, nu s-a identificat cauza. E o situație foarte curioasă pentru ca sunt copii, pacienți provenind din zone diferite, dar cu aceeași problema. Ancheta continua", a spus Ciolos.
Al doilea lucru despre care șeful Guvernului a spus că trebuie lămurit este circuitul informației între instituții. Premierul s-a declarat "surprins" de faptul ca Direcția Sanitară Județeană a aflat din presa despre cazul bebelușilor bolnavi și i-a cerut ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș, să ia măsuri pentru ca "regulile care există să fie respectate".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar