Premii în bani acordă primăria Pitești copiilor care au obținut note mari la Evaluarea Națională și la Bacalaureat

Publicat: 11 Iulie 2014

2 400x249Pentru performanţele deosebite obţinute de către elevii unităţilor școlilor și liceelor de stat din municipiul Piteşti la examenul de bacalaureat, la absolvirea gimnaziului şi la evaluarea naţională, în anul şcolar 2013 – 2014, Primarul municipiului Piteşti acordă premii pentru elevii cu rezultate deosebite, după cum urmează:
a) elevii care au obţinut media 10 la bacalaureat: 2.000 lei brut;
b) elevii care au obţinut media minimă 9,50 la bacalaureat: 1.000 lei brut;
c) elevii care au obţinut media 10 la admiterea în clasa a IX-a: 1.000 lei brut ;
d) elevii care au obţinut media minim 9,80 la admiterea în clasa a IX-a: 500 lei brut.

Plata premiilor se face în baza listelor comunicate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi aprobate de către Primarul municipiului Piteşti.
La evaluarea națională, cinci elevi din Pitești au obținut note de 10: Vlad Constantinescu și Alexandra Maria Ionescu, de la Șc. Gimnazială "Ion Pillat", Andrei Pop, Antonia Emilia Didea și Ana Maria Moroșan, de la Șc. Gimnazială "Mihai Eminescu", Ruxandra Elena Păun, de la Șc. Gimnazială "Ion Minulescu".
La examenul de bacalaureat din sesiunea iulie, Piteștiul a avut două medii de 10 (înainte de contestații), obținute de eleve ale Colegiului Naţional ,,Ion C. Brătianu" Piteşti: Ioana Depărăţeanu şi Diana Mihaela Gheorghe. Premierea elevilor din municipiul Piteşti cu rezultate foarte bune la admiterea în clasa a IX-a şi la examenul de bacalaureat va fi efectuată de către Primarul Municipiului Piteşti, în luna septembrie 2014.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar