Primăria Mioveni îşi va extinde sediul

Publicat: 13 Septembrie 2014

primaria-mioveni-nouReprezentanţii administraţiei de la Mioveni au declarat că lucrările de extindere la corpul B al sediului Primăriei vor începe în curând.
 Terenul  pe care va fi ridicat noul corp este situat lângă actualul sediul al instituţiei pe o suprafaţă de 2509 mp.Noua clădire administrativă va avea o suprafaţă totală construită de 204,50 mp şi desfăşurată 659,46 mp(D parţial + P+M+1E+Supantă etaj).Vor fi amenajate birouri pe fiecare etaj, în parte. Astfel, la demisol,va funcţiona arhiva, la parter, va fi mutat biroul Impozite şi Taxe, iar ca noutate tot aici va funcţiona  şi Casa Căsătoriilor.La etajul I,vor mai exista spaţii destinate activităţilor desfăşurate în interesul cetăţenilor.


Acoperirea clădirii se va face cu terasă circulabilă.
Investiţia va fi finanţată de la bugetul Primăriei, iar durata execuţiei va fi de 15 luni de la data semnării contractului de achiziţie.
„Era nevoie de o asemenea construcţie, mai ales că actualul sediu s-a dovedit deseori  a fi neîncăpător. În noua clădire administrativă vor fi amenajate birouri pe fiecare etaj, în parte.
 La un oraş tânăreste necesară o Casă a Căsătoriilor pentru tinerii nostri,acum  căsătoriile fiind oficiate în Sala de Consiliu a Primăriei.
Îmi doresc să asigur personalului angajat condiţii optime la locul de muncă, dar şi locuitorilor servicii de calitate rapide şi accesibile.Timpul este preţios pentru fiecare,iar cetăţeanul nu trebuie să aştepte la ghişeu mai mult de 1-2 minute pentru rezolvarea problemelor.
Prin descentralizare, spaţiile de lucru au rămas aceleaşi,dar volumul activităţilor a crescut,ca şi numărul de angajaţi, în unele activităţi.
”Corpul B” va avea o arhitectură modernă, care se va încadra perfect în cea a zonei”, a declarat primarul Ion Georgescu. 

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar