Primarul Ion Georgescu, mesaj de mulţumire

Publicat: 19 Ianuarie 2017

IMG 9100Primarul oraşului, Ion Georgescu, le mulțumește tuturor celor care au contribuit la campania desfăşurată pentru evenimentul:

„Alături de David Ștefan

 

 

– Din puțin să facem mult!"
"Încep prin a mulțumi, sincer și deschis, tuturor celor care s-au implicat și au contribuit la campania umanitară pentru micuțul David Ștefan Grigorie, derulată în ultimele două săptămâni atât de Primăria Mioveni, cât și de instituțiile afalte în subordine.
Apreciez efortul dumnevoastră și doresc să vă transmit că suma colectată în urma sponsorizărilor, spectacolului, donațiilor în cont și a licitației publice, va asigura necesarul pentru ca acest copil să meargă peste câteva zile la clinica din Roma pentru analize amănunțite în vederea începerii tratamentului.
Complexitatea bolii și tratametul experimental la care va fi supus sunt motivele pentru care, la această clinică, o singură zi de spitalizare costă 250 de euro. Datorită generozității dumneavoastră, familia Grigorie beneficiază acum, de necesarul pentru da startul în lupta cu boala, însă tratamentul este scump și de lungă durată, motiv pentru care campania noastră trebuie să continue.
Le mulțumesc în nume personal, dar și în numele familiei lui David, colegilor din Consiliul Local care și-au donat indemnziațiile, colegilor din cadrul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, unităților de învățământ, celor două cluburi sportive, Serviciului Fiscal Mioveni, angajaților Primăriei Mioveni, colegilor din organizația PSD Mioveni, Poliției Locale Mioveni, Penitenciarului Mioveni și nu în ultimul rând zecilor de agenți economici din Mioveni care au contribuit financiar la această campanie.
Încă o data transmit mulțumiri și aprecierile mele, tuturor artiștilor, care au participat la acest eveniment, dar și persoanelor cu suflet mare, care l-au ajutat şi îl vor ajuta în continuare pe David Ștefan Grigorie.
Cine dorește și poate să ajute familia Grigorie, poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan".

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar