Producătorii agricoli şi meşterii populari sunt aşteptaţi la Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului

Publicat: 06 Septembrie 2014

afis-sarbatoarea-recoltei Layout-1-page-001Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni organizează în perioada 26 – 29 septembrie 2014,"Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului"manifestare ce cuprinde: Târgul Meşterilor Populari şi Sărbătoarea Recoltei.

La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli şi meşteri populari din judeţ pentru a comercializa: fructe, legume, lactate, produse din carne, băuturi tradiţionale precum şi obiecte din creaţia proprie.
Locul desfăşurării este centrul civic al oraşului, participanţii sunt aşteptaţi în prima zi a manifestării începând cu ora 10.00 pentru repartizarea locaţiilor de comercializare a produselor. Atât producătorii cât şi meşterii populari trebuie să fie îmbrăcaţi în port popular.
Înscrierile se fac până la data de 22 septembrie 2014.
Conform H.C.L. nr. 95/28.08.2014, comercianții cu terase vor depune o cerere de participare la registratura Primăriei Mioveni. Taxa de participare este în valoare de 3000 lei/40 m2.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar