PROGNOZA METEO PENTRU JOI ŞI VINERI

Publicat: 17 Martie 2016

primavara1Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice, în creştere faţă de cele din ziua precedentă în sudul şi în estul ţării, vor deveni apropiate de cele

normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a teritoriului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat ziua şi în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă de -1...2 grade. Va fi brumă dimineaţa, dar posibil şi noaptea.
Vineri, vremea va continua să se încălzească, astfel că valorile termice vor depăşi mediile climatologice specifice perioadei în regiunile extracarpatice, dar se vor menţine apropiate de acestea, în restul teritoriului. Pe parcursul zilei vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil şi vânt care va prezenta intensificări la munte, unde pe creste va fi tare, dar pe arii restrânse şi la cote mai reduse şi în celelalte regiuni.
Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade. Pe spaţii restrânse, mai ales dimineaţa, vor mai fi condiţii de brumă.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar