PROGNOZA METEO PENTRU LUNI ŞI MARŢI

Publicat: 07 Noiembrie 2016

vreme-noriValorile termice vor marca o scădere în vestul şi nord-vestul ţării, devenind apropiate de cele normale ale perioadei, în timp ce în restul zonelor temperaturile

vor continua să crească, astfel că vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această data.

Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar în vest, centru şi nord local va ploua în general slab. Începând cu orele serii înnorările se vor accentua în majoritatea zonelor; noaptea va ploua pe arii extinse în regiunile sudice şi sud-estice şi local în rest. Vor fi posibile descărcări electrice. Cu precădere în Oltenia, cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp, iar la munte, în special în Carpaţii Meridionali, în a doua parte a nopţii precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.
Marţi, răcirea vremii va continua în majoritatea zonelor, iar în sud, în centru şi în est va fi semnificativă. Cerul va fi noros şi va ploua în cea mai mare parte a ţării; ploile vor fi mai frecvente şi mai importante cantitativ în jumătatea de sud-est, unde local se vor cumula peste 20...25 l/mp.
În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, mai ridicate în extremitatea de sud-est, spre 18 grade; minimele termice vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar