PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Publicat: 27 Ianuarie 2016

vremea-se-incalzeste-in-urmatoarele-zileMiercuri, vremea va continua să se încălzească, mai ales în zonele de deal şi de munte, astfel în majoritatea regiunilor valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice sfârşitului de ianuarie, informează Angenţia Naţională de Meteorologie.

Cerul va fi temporar noros şi vor cădea precipitaţii mixte, pe arii restrânse la munte şi predominant sub formă de ploaie în

Maramureş, Transilvania şi Moldova. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, local, va fi ceaţă, trecător asociată cu burniţă sau ploaie slabă. Vor mai fi condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, între 0...2 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 11...13 grade în dealurile subcarpatice din sud şi est, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 4 grade.
Joi, vremea va continua să se încălzească şi va deveni caldă în cea mai mare parte a ţării, dar îndeosebi la deal şi la munte. În cursul zilei cerul va fi variabil, însă spre seară şi noaptea se va înnora treptat în regiunile nordice, centrale şi estice, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi trecător ninsoare.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar