Program special de PAŞTI 2015 la instituţii , farmacii, și transport public în Argeş

Publicat: 09 Aprilie 2015

inchisCa în fiecare an, în perioada sărbătorilor Pascale, instituţiile, autobuzele, şi farmaciile din Argeş funcţionează după un program special.

OPC ARGEŞ
La Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş, se asigură permanenţă,

Citește și : Programul farmaciilor din Mioveni, de Paşte

de Sărbătorile Pascale, şi puteţi suna la numărul de telefon 0248/22. 29.60. În afară de urgenţe, sesizările primite vor fi soluţionate după Paşte, când programul revine la normal.
DSVSA:
Pentru sesizări la Direcţia Sanitar - Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, sesizările se primesc la telefon 0248/ 211.199, la fax 0248/212.532, la Call central 0800826787 sau la e-mail: office_ arges.ansvsa.ro.
CEZ DISTRIBUŢIE
CEZ a prevăzut o serie de măsuri tehnice şi organizatorice în perioada sărbătorilor pascale. Echipele operative ale CEZ Distribuţie, destinate intervenţiilor în reţelele electrice, sunt mobilizate 24 de ore din 24. Începând de vineri, 10 aprilie, nu mai sunt prevazute întreruperi programate pentru lucrări de modernizare şi mentenanţă, până pe 15 aprilie. Asigurarea de echipe proprii suplimentare de intervenţie şi personal tehnic de coordonare, precum şi personal de intervenţie din partea prestatorului de mentenanţă. Asigurarea permanenţei personalului în eventualitatea producerii unor evenimente deosebite şi asigurarea resurselor materiale de strictă necesitate pentru intervenţii pe toată perioada vizată. Centrele de Relaţii cu Clienţii nu vor avea program pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte fiind liberă, conform reglementărilor în domeniul muncii. Începînd cu 14 aprilie, programul de funcţionare va fi 8.00 - 17.00. Info Linia CEZ e disponibilă şi în ziua de Paşte, număr unic de telefon 0251 929, tarif normal pentru apeluri din reţeaua naţională. Aceasta e disponibilă non-stop pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică, iar pentru informaţii comerciale, zilnic între 8.00 - 20.00.
Program bănci
Toate băncile din Piteşti şi Mioveni sunt închise pe 12 şi 13 aprilie. Excepţie vor face unităţile situate în marile magazine Carrefour, Kaufland, Auchan şi Euromall Piteşti ce va funcţiona potrivit unor orare speciale;
Farmacii
Programul farmaciilor din Argeş: în perioada de Paşte, poate fi accesat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică - Argeş, respectiv www. dsparges.ro, şi al Casei de Asigurări de Sănătate Argeş, www. casarges.ro (furnizori servicii medicale - program farmacii), ori se pot cere in­formaţii referitoare la acesta la tel al DSP - Argeş, Camera de Gardă - 0766075165.
În Piteşti, o singură farmacie va avea program non-stop de Paşte. Este vorba de Farmacia Help Net 33, situată în Calea Craiovei, bloc B1 (Complex Boema).
În perioada Sărbătorilor Pascale, locuitorii din Mioveni, dar şi cei din zonele apropiate ce vor avea nevoie de medicamente vor avea la dispozitie o singură farmacie din oraş, Farmacia Simina Farm Center, situată la parterul blocului R1, care va funcţiona după următorul program: sîmbătă, 11 aprilie: (7.00 - 19.00); duminică, 12 aprilie: (10.00 - 19.00); luni, 13 aprilie: (7.00 - 23.00). Restul farmaciilor vor fi deschise aproape în fiecare zi în Mioveni, cu excepţia zilei de 12 aprilie.
Program autobuze
Autobuzele din Piteşti vor circula conform programului de vacanţă, cu excepţia zilelor de sărbătoare, când acesta va fi unul specific unei zile de duminică. Nu vor fi afectate primele şi ultimele plecări din capetele de linie şi se vor succeda la un interval de timp mai mare ca de obicei, cuprins între 8 şi 30 de minute. Casele de bilete şi-au modificat şi ele programul în această perioadă, noul orar fiind afişat la sediile lor. Biletele de călătorie se pot procura şi de la automatele din staţii.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar