Programul instituţiilor argeşene în perioada 1 - 4 mai.Află care lucrează şi după ce orar.

Publicat: 30 Aprilie 2014

bere-miciArgeşenii care sunt hotărâţi să înfrunte vremea proastă pe data de 1 Mai şi să sărbătorească Ziua Muncii aşa cum trebuie, la un mic şi o bere, nu vor avea nicio problemă în a-şi asigura produsele pentru ghiftuit. Toate marile magazine lucrează conform programului normal unei zile de joi.


Joi, instituţiile publice din Argeş vor fi închise, la lucru venind doar cîteva persoane din anumite medii.
Poştă: pe 1 şi 2 mai, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. Programul e în conformitate cu prevederile Codului Muncii.
Autobuzele din Piteşti vor circula conform programului de sărbătoare, în perioada 1 - 4 mai. Nu vor fi afectate primele şi ultimele plecări din capetele de linie şi se vor succeda la un interval de timp mai mare ca de obicei, cuprins între 8 şi 30 de minute. Casele de bilete şi-au modificat şi ele programul în această perioadă, noul orar fiind afişat la sediile lor. Biletele de călătorie se pot procura şi de la automatele din staţii.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş nu are program cu publicul, pe 1 şi 2 mai.
OPC Argeş: Pentru Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş puteţi suna la numărul de telefon 0248/22. 29.60.
DSVSA: Pentru sesizări la Direcţia Sanitar - Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, sesizările se primesc la telefon 0248/211.199, la fax 0248/212.532, la Call central 0800826787 sau la e-mail: office_ arges.ansvsa.ro.
Programul farmaciilor din Argeş, pe 1 Mai, poate fi accesat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică - Argeş, respectiv www. dsparges.ro, şi al Casei de Asigurări de Sănătate Argeş, www.casarges.ro (furnizori servicii medicale - program farmacii) ori se pot cere informaţii referitoare la acesta la numărul de telefon al DSP - Argeş, Camera de Gardă - 0766075165. l Farmacii non - stop: HELP NET 33, strada Calea Craiovei, bloc B1, şi strada Griviţei, bloc 16.
Toate băncile din Piteşti sînt închise joi, de 1 Mai. Băncile nu vor lucra joi cu publicul, cu exceptia unităţilor care sînt deschise în supermarketuri şi în malluri.
Program Evidenţa Populaţiei - eliberare buletine: 1 şi 2 Mai, închis.
Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul, pe 1 Mai. Conform reglementărilor în domeniul muncii, data de 1 Mai e declarată sărbătoare naţională legală şi zi liberă la nivel naţional. Din acest motiv, Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul, joi. Începînd cu 2 mai, programul de funcţionare va fi cel normal din zilele lucrătoare, respectiv 8.00 - 16.00 sau 8.00 - 18.00. Pentru orice informaţii legate de serviciile CEZ, clienţii pot apela INFO LINIA CEZ, număr unic de telefon 0251/929, tarif normal pentru apelurile efectuate din reţeaua naţională, disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică, iar pentru informaţii comerciale, zilnic, între orele 7.00 - 23.00.
Hypermarketurile sunt deschise şi au program normal, pe 1 şi 2 Mai.
Policlinica 1 Mai, din centrul oraşului, este închisă pe 1 şi 2 Mai.
Piaţa Ceair, deschisă pe 1 şi 2 Mai, pînă la ora 14.30, la fel ca programul duminical.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar