Proiectul Innovative Trainer (IT)

Publicat: 14 Iulie 2014

Miron-Zapciu

Evenimentul de lansare a avut loc în data de 07 iunie 2014, începând cu ora 10:30,la Universitatea POLITEHNICA din București, Biblioteca Centrală.
La eveniment au participat reprezentanți, ai mediului academic, de business, dar și ai Primăriei Mioveni, participarea fiind una deosebit de largă

avându-se în vedere obiectivul proiectului, anume identificarea, în întreaga Europă, a nevoilor de instruire a formatorilor de afaceri și a mentorilor (BTMs) cu privire la inovare, precum și a acelora care furnizează servicii de instruire vocațională pentru IMM-uri.
În calitate de Responsabil România, dl Prof.dr.ing. Miron Zapciu a deschis evenimentul printr-o prezentare a conținutului și importanței proiectului.
Detaliile proiectului și modulele de curs (gratuite) pot fi găsite la adresa oficială a proiectului www.innovativetrainer.eu/ și reprezintă principala sursă de instruire on-line.Informații detaliate despre proiect puteți obține, prin e-mail (Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ), adresându-vă direct responsabilului din România, Prof.dr.ing. Miron Zapciu

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar