RESTRICȚII DE TRAFIC

Publicat: 30 Iulie 2014

masina-ape

Centrul INFOTRAFIC informează că din cauza precipitațiilor abundente de ieri circulația rutieră este la această oră întreruptă pe următoarele drumuri naționale:

-în județul Vâlcea – pe DN 65 C, în zona Măldărești, iar pe DN 7 A Brezoi-Voineasa circulaţia a fost reluată pe un fir în zona localității Malaia

-în județul Hunedoara – pe DN 7 A, în zona orașului Petrila (km. 100)

-în județul Argeș – pe DN 67 B Pitești-Drăgășani, la km. 159+500 de metri, în zona Vedea, din cauza unui podeț afectat de viitură.

În plus, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone din cauza unei alunecări de teren produsă în zona Deduleşti. Rute ocolitoare pentru traficul greu sunt DN 64 Râmnicu Vâlcea-Găneasa, DN 65 Găneasa-Slatina-Piteşti și DN 1 Veştem-Braşov, DN 1 A Braşov-Ploieşti-Bucureşti.

În continuare circulația feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 906, între Pitești și Curtea de Argeș, în zona localității argeșene Dobrogostea, după ce un automotor a deraiat ieri din cauza unei viituri.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar