Rezultatele sportivilor CS Dacia Mioveni 2012!

Publicat: 25 Februarie 2014

2. 400x300Micii sportivi din Mioveni au reuşit, zilele trecute, rezultate bune şi foarte bune la înot şi handbal. Antrenorii lor au toate motivele să se declare mulţumiţi.
Înot
Peste patru sute de înotători legitimaţi la 38 de cluburi din ţară s-au întrecut, la finele săptămânii trecute, la prima ediţie a Cupei Braşov, rezervată copiilor născuţi între 2000 şi 2005.
CS Dacia Mioveni 2012, care a deplasat la întrecerea de la Braşov 17 sportivi, s-a ales cu o medalie de argint la 4X50 mixt. Această ştafetă are următoarea componenţă: Andra Mitu, Laura Tudora, Andreea Dumitrescu şi Alexandra Dragomir. Antrenorul coordonator al secţiei de înot, Viorel Ciobanu, s-a declarat mulţumit, pe ansamblu, de evoluţia tuturor sportivilor săi, mai ales că aceştia au avut o evoluţie bună şi au reuşit să-şi îmbunătăţească timpii personali. Micii înotători de la CS Dacia Mioveni vor participa luna viitoare la alte două competiţii. Una de verificare, Cupa Mărţişorului, şi alta oficială, Campionatul Naţional de poliatlon. Acestea se vor desfăşura la Bazinul Olimpic din Piteşti.
ECHIPA DE HANDBAL
Sportivele din Mioveni s-au clasat la final pe locul 2, în urma rezultatelor: 4-7 cu LPS Piteşti, 6-5 cu CS Junior Piteşti, 6-3 contra CS 2003 Curtea de Argeş şi 6-5 împotriva echipei Şcolii ”N.Cristescu” Topoloveni. De precizat că meciurile din cadrul Memorialului “Alexandru Crăciun” au contat şi pentru campionatul judeţean de handbal junioare 4. Următorul turneu oficial la junioare 4 se va desfăşura la Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar