S-a dat startul celebrării celor 529 de ani de atestare documentară a Mioveniului

Publicat: 20 Iunie 2014

DSC 0468 266x400

Joi, 19 iunie, la deschiderea Zilelor oraşului Mioveni, primarul Ion Georgescu a susţinut un scurt discurs, la sfârşitul căruia a declarat deschise Zilele Oraşului Mioveni .
În alocuţiunea sa, edilul-şef a spus: „Ne-am dorit ca programul manifestărilor de anul acesta să fie unul inedit. Avem suficiente repere pentru ca toți locuitorii orașului Mioveni să simtă că este sărbătoare. Schimbarea datei care marchează Zilele Orașului, din luna august, în luna iunie, s-a produs din două motive. Catedrala Sf. Petru și Pavel este un simbol al orașului, iar cei doi sființi vor fi sărbători luna aceasta. Plus că cei care lucrează în Uzina Dacia Renault sunt în concediu, după cum se știe, toată luna august, și astfel nu ar fi putut participa la manifestări, mulți dintre ei fiind plecați din localitate în acea perioadă.


Fac o invitaţie din partea mea, a funcţionarilor Primăriei şi a Consiliului Local tuturor cetăţenilor din oraş şi din judeţ să vină şi să fie alături de noi în aceste zile.Vreau ca toţi locuitorii oraşului dar şi oaspeţii noştri să se bucure, să participe la manifestări, cu toţii să fim uniţi, prieteni şi nu în ultimul rând sănătoşi. La mulţi ani, Mioveni",a precizeazat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar