Sănătatea, prioritate pentru conducerea Primăriei Mioveni

Publicat: 11 August 2014

dispensar 004 800x533Investiţiile continuă în oraşul Mioveni. După mai multe lucrări de investiţii în oraş, gen Sala Sporturilor, Parcarea Supraetajată, Cimitirul Public, Complexul de Servicii pentru Persoane în Vârstă „Sf.Maria" Colibaşi, Modernizarea Stadionului Orăşenesc, conducerea Primăriei vine cu alte veşti bune pentru cetăţeni.
Lucrările de modernizare şi mansardare la Dispensarul Uman Mioveni se apropie cu paşi repezi de finalizare. Până în momentul de faţă au fost realizate principalele obiective propuse, urmând ca în cel mai scurt timp să fie date în folosinţă şi noile cabinete medicale.


Autoritatile locale au demarat, în urmă cu aproximativ doi ani, lucrarile de construcţie modernizare şi mansardare a Dispensarului din localitate. Au fost amenajate 17 cabinete medicale, 5 locuri de parcare interioare pentru ambulanţe, dar şi laboratoare pentru analize.
De asemenea, s-a extins prin construcţie nivelul I al cladirii, cu 5 cabinete pe etaj şi 2 băi, dar şi mansardarea întregii clădiri. Aici, s-au amenajat încă 12 cabinete, 2 magazii şi 5 grupuri sanitare.
Investiţia a fost realizată cu fonduri de la bugetul local.
"Cetăţenii din Mioveni, dar şi din comunele limitrofe sunt consultaţi de către medicii care activează în cadrul dispensarului.Acesta a fost construit în anul 1975, iar condiţiile existente nu mai corespundeau cerinţelor actuale. Am avut mai multe discuţii cu cetăţenii, dar şi cu medicii care activează în incinta dispensarului, pentru a vedea problemele cu care se confruntă şi cum poate administraţia publică să ofere o mână de ajutor. În urma discuţiilor, am ajuns la concluzia că dispensarul are nevoie de o modernizare completă.
Pentru administraţia locală de la Mioveni, accesul oamenilor la servicii medicale diversificate este o prioritate. Vom susţine din toate punctele de vedere dezvoltarea infrastructurii şi serviciilor medicale de calitate în oraşul nostru şi mă bucur că acest proiect se va realiza", a declarat primarul Ion Georgescu.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar