Scheme de ajutor de stat adoptate de Guvern

Publicat: 07 Noiembrie 2014

romania-hartaMinisterul Finanţelor Publice şi Camera de Comerţ şi Industrie Argeş organizează o conferinţă de prezentare-informare a două scheme de ajutor de stat adoptate recent de Guvern. MFP a început în perioada septembrie - noiembrie, o campanie de prezentare a celor două scheme de ajutor de stat, modul în care pot fi accesate şi importanţa lor pentru asigurarea unui mediu de afaceri performant.

Este vorba despre schema de ajutor de stat pentru sprijinirea investiţiilor ce promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, minim zece noi locuri de muncă şi o schemă de ajutor de stat pentru finanţarea realizării de investiţii în active corporale şi necorporale de înaltă tehnologie aferente unor investiţii mari, de cel puţin zece milioane euro, cu impact semnificativ în economie.
Prezentarea va fi susţinută de Darius Vâlcov, ministru delegat pentru Buget, Enache Jiru, secretar de stat la Ministerul pentru Buget şi Livia Stan, director general la Direcţia Generală Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate.
Conferinţa va avea loc luni,10 noiembrie, la ora 9.45, la sediul CCI Argeş, în sala de conferinţe „Argeş".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar