Schimb de experienta

Publicat: 14 Aprilie 2014

masina-pompieriAutoritatile locale din Mioveni au primit in urma cu o luna din partea francezilor din Landerneau, 2 autopompe de interventie pentru  inundatii. Autospecialele

nu au fost puse in functiune, pana astazi, cand  o delegatie din Franta a venit sa-i instruiasca pe cei 4 angajati ai  Societatii Servicii Edilitare care vor lucra pe cele 2 masini de interventie.
Delegatia din Franta a fost primita de catre autoritatile locale in sala de sedinte a Primariei, pentru a schimba impresii despre tehnica folosita de ei in cazul situatiilor de urgenta. Discutiile s-au mutat apoi in teren unde a urmat proba practica. Aici pompirii francezi le-au aratat angajatiilor societatii servicii edilitare cum se manevreaza cele 2 autopompe.
''Ne face o instruire asupra camioanelor pe care le-au donat recent Primariei Mioveni. Ele au o vechime destul de mare, dar au fost  pastrate in conditii foarte bune si intretinerea si reparatia s-a facut la momentul potrivit'', a declarat lt Alin Dinca, comandant Detasamentul de Pompieri Mioveni.
Cele doua autospeciale de interventie sunt prevazute pentru a actiona si in cele mai dificile situatii de urgenta, pompierii francezi facand o demonstratie de acest gen intr-o zona mai abrupta de la marginea orasului.Prin intermediul Asociatiei de Prietenie Mioveni - Landerneau, localitate infratita cu orasul Mioveni de peste 20 de ani, autoritatile locale din orasul constructorului auto au mai primit si anul trecut o autospeciala pentru pompieri. In acest moment detasamentul de pompieri din localitate are in dotare  4 autospeacile pentru interventie, o ambulanta SMURD si un camion.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar