Scrisoare deschisă către preşedintele FRF

Publicat: 03 Decembrie 2014

Cs mioveniConducerea clubului CS Mioveni va trimite preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu următoarea scrisoare descrisă, prin care solicită intervenţia acestuia în urma problemelor grave apărute la meciul de Cupă cu CFR, când arbitrul Dragoş Istrate a inventat un penalti pentru oaspeţi, băgându-i pe aceştia în joc, dar mai ales când, în minutul 86 clujenii au fost lipsiţi de fair-play

şi au egalat la o fază în care prin fair-play trebuiau să înapoieze mingea dintre-un aut, gazdelor. Clubul nostur îi cere aşadar preşedintelui Burleanu să propună rejucarea meciului, în spiritul fair-play-ului.

                                                            CATRE,
                                    FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL
                                        IN ATENTIA DOMNULUI

                               PREŞEDINTE RĂZVAN BURLEANU
Domnule Preşedinte,
In mod sigur ati urmărit meciul din Cupa Romaniei CS Mioveni – CFR Cluj şi suntem convinşi că şi dumneavoastră aţi simţit acelaşi gust amar ca şi noi. Din punctul nostru de vedere este dramatic ce s-a întîmplat pe teren în minutul 86, atunci cînd CFR a marcat un gol scandalos în urma unei faze în care ei trebuiau să fie fair-play şi să ne acode mingea.
Aşa cum vă ştim, un om drept şi plin de fair-play, aşa cum ne-aţi spus de cînd aţi preluat conducerea FRF, vă doriţi ca în fotbalul din România să domine spiritul de luptă cinstită şi nu hoţiile sau măgăriile. Considerăm că dumneavoastră, prin votul încredinţat de cluburile din ţară, puteţi să daţi un exemplu şi să propuneţi celor două echipe rejucarea partidei. Noi, C.S. Mioveni, suntem de acord să disputăm meciul oricînd, la orice oră şi la orice zi, fie ea că este de Crăciun, Revelion sau Paşte. Ştim că este greu pentru cei de la CFR să accepte acest lucru, dar ce frumos este să rămîi demn !
Sîntem convinşi că veţi face tot posibilul pentru rejucarea meciului avînd drept precedent jocul din Cupa Angliei din anul 1999 dintre Arsenal şi Sheffield. La acel meci, Arsenal a cîştigat cu 2-1 în urma unei faze similare, iar antrenorul Arsene Wenger a propus şi i s-a acceptat rejucarea întîlnirii.
Nu vrem să încheiem fără a atrage atenţia dumneavoastră şi asupra unui alt aspect extrem de important. Maniera tendenţioasă în care arbitrul Dragoş Istrate a condus jocul nu poate scăpa fără măsuri. Numeroasele lovituri libere acordate adversarului fără motiv dar şi un penalty gratuit dat oaspeţilor de marţi ne face să cerem recuzarea acestui cavaler al fluierului. Desigur vom înainta şi către CCA un memoriu în acest sens .
Tinand cont de faptul ca a fost vicierea vadita , cu intentie, a rezultatului final si de faptul ca investitorii , finantatorii si sponsorii nostrii vor sa faca un pas inapoi , suntem convinsi ca veti analiza cele prezentate de noi
Vă multumim si va asigurăm de respectul nostru necondiţionat.
C.S. MIOVENI
Presedinte executiv,
Constantin Stancu

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar