Se fac ultimele pregătiri pentru Zilele Oraşului Mioveni

Publicat: 18 Iunie 2014

ion-georgescuSe fac ultimele pregătiri pentru cei 529 de ani de la prima atestare documentară a Mioveniului, eveniment ce se va desfăşura în perioada 19-29 iunie.

Întregul aparat administrativ din cadrul Primariei

şi Centrului Cultural Mioveni lucrează de zor la ultimele detalii în vederea organizării Zilelor Oraşului Mioveni.
Primarul oraşului Mioveni:„Încercăm să oferim locuitorilor orașului Mioveni, dar și argeșenilor zile de manifestări încărcate de semnificații: expoziţii, lansări, competiţii sportive şi spectacole oferite tuturor categoriilor de public.
În acest an Mioveniul va fi gazda celor saşe delegații ( Bulgaria – Petrich, Grecia -Salamina, Turcia –Ankara, Portugalia-Abrantes, Elveţia-Grand Saconnex, Franţa-Landerneau), care au ținut să fie alături de noi la ceas aniversar. Avem şansa de a ne demonstra ospitalitatea şi de a dezvolta relaţii dincolo de graniţele naţionale.
Fac o invitaţie, din partea mea, a funcţionarilor primăriei şi a consiliului local, tuturor cetăţenilor din oraş şi din judeţ să vină şi să fie alături de noi în aceste zile. Sper ca şi vremea să ne ajute, să avem şi soare pentru manifestările din aer liber ", a declarat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar