Şedinţă cu directorii unitatilor de învatamant din Mioveni

Publicat: 09 Septembrie 2014

sedinta-primaria-mioveni-invatamantInspectorul general ISJ Argeş,Dumitru Tudosoiu, a facut astăzi , un tur al unităţilor de învăţământ din Mioveni.

Potrivit lui Tudosoiu,unităţile de învăţământ din localitate sunt pregătite de începerea anului şcolar.Şi în privinţa resurselor umane situaţia este favorabilă,în acest moment neexistând probleme privind asigurarea cu personal didactic a unităţilor de învăţământ din oraş.


Tot astăzi, 9 septembrie, de la ora 11.00, la Primăria oraşului Mioveni a avut loc şedinţa Consiliului Şcolar, la care au participat Ion Georgescu - primarul oraşului Mioveni, Dumitru Tudosoiu - inspector general ISJ Argeş, Argentina Culcuș - director Centrul Cultural Mioveni, Marilena Ionescu - consilier la Primăria Mioveni, precum şi directorii şi contabilii instituţiilor de învăţământ.
Pe ordinea de zi s-au discutat probleme legate de pregătirea unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar 2014-2015, lucrările de investiţii finalizate sau în curs de derulare în unităţile de învăţământ ,formarea celor două grupe de creşă la gradiniţele din zona A-uri şi P-uri,precum şi problematica transportului şcolar.
De asemenea, s-a discutat despre organizarea în data de 4 octombrie a.c.,la Mioveni a Concursului Naţional Şcolar de Şah "Elisabeta Polihroniade",competiţie ce va fi organizată la Şcoala Gimnazială "Liviu Rebreanu",în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Consiliul Judeţean Argeş şi ISJ Argeş.
Edilul din Mioveni, Ion Georgescu, a subliniat că investiţiile din şcoli sunt foarte importante nu doar pentru populaţia şcolară, ci pentru întreaga comunitate, şi a dat asigurări că aceste obiective se vor afla şi pe viitor pe agenda de priorități a administraţiei de la Mioveni.
"Marea mea satisfacţie este că toate unităţile din Mioveni arată bine, au autorizaţie sanitară de funcţionare şi îndeplinesc toate condiţiile pentru un învăţământ de calitate.
Prima zi de şcoală este extrem de importantă, cu o încărcătură emoţională mare atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.Ne dorim ca, la începerea noului an şcolar, totul să fie pus la punct, de la intrarea în curtea şcolii şi până la ultima sală de cursuri", a declarat primarul Ion Georgescu.
La finalul şedinţei, Dumitru Tudosoiu a spus că relaţia edilului cu directorii de şcoli este un model de urmat de către primarii celorlalte unităţi administrativ-teritoriale.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar