Şerban Valeca :"Important este că autostrada e prinsă în masterplanul de transport şi se va face. Când anume, nu pot eu să spun"

Publicat: 18 Aprilie 2015

serban-valecaSenatorul Şerban Valeca, preşedintele interimar al PSD Argeş, a delarat vineri că procedurile de achiziţie publică sunt cele care blochează proiectul construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu, spunând ca de vinã este

Curtea Constituţională.

"Încă din 1998 se discută despre acest proiect, dar nimeni nu l-a făcut. Am venit noi la putere şi l-am relansat, dar tot noi suntem cei înjuraţi! Problema este că a fost contestată licitaţia privind realizarea studiului de fezabilitate şi nu avem ce face decât să aşteptăm. Probabil că va fi contestată şi licitaţia de atribuire a lucrărilor efective.
Noi modificasem legislaţia astfel încât firmele care contestă să fie obligate să depună o garanţie, iar dacă nu au dreptate această garanţie să le fie oprită de stat. Curtea Constituţională a venit şi a spus că aşa ceva este neconstituţional! Important este, însă, că autostrada e prinsă în masterplanul de transport şi se va face. Când anume, nu pot eu să spun."

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar