Spectacol caritabil, la Mioveni, cu ocazia sărbătorilor pascale

Publicat: 03 Aprilie 2015

team-senCentrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociația TEAM Mioveni au organizat, vineri, 3 aprilie 2015, un spectacol caritabil „Venim în casa ta de Paște", cu scopul de a strânge fonduri ce vor fi folosite pentru a ajuta câteva cazuri sociale din orașul Mioveni, în pragul sărbătorilor

Citește și : Spectacol al voluntarilor de la Team Mioveni - Topârceanu

 

 

pascale.

Pe scena Centrului Cultural Educativ din Mioveni au urcat soliști locali precum, Ștefania Voicu, Alexia Niculae, Denisa Maria Dan, Izabel Cristescu, Claudia Ghena, Valentin Poienariu, Flavia Popescu, Evelina Diaconescu și Ștefania Vorovenci. Tot pe scena Centrului Cultural au urcat micii actori ai trupei de teatru „Clubul Veseliei", sub instrucția lui Ionuț Vlad, trupa de dans modern, „A-Dance", sub instrucția lui Alin Mihail, dar și Ansamblul de dansuri populare „Plai de dor", sub instrucția lui Cătălin Oancea.
Întregul spectacol a fost primit cu aplauze îndelungi de către publicul venit la Centrul Cultural din Mioveni. Pe scenă a fost amplasată o urnă, acolo unde, cei care au dorit, au putut dona pentru familiile care, în urma donațiilor, vor avea sărbători liniștite.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar