Studiul de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu va fi publicat săptămâna viitoare pe SEAP

Publicat: 09 Mai 2014

autostrada2Studiile de fezabilitate pentru autostrăzile Sibiu - Piteşti şi Sibiu - Braşov vor fi publicate miercuri sau joi pe SEAP, a anunţat, vineri, ministrul Transporturilor, Dan Şova, citat de mediafax.ro

Ministrul Dan Şova a declarat, într-o conferinţă de presă la Mediaş, că "Sibiul este conceput ca un nod de autostrăzi".

"Vor trece pe aici Coridorul IV, drumul spre Piteşti, autostrada spre Braşov şi autostrada Transilvania care vine la Sebeş. Toate obiectivele sunt în curs de realizare. La Turda, mâine (sâmbătă - n.r.) vom da ordinele de începere a lucrărilor, chiar la Primăria Turda", a declarat Şova.

Întrebat ce se întâmplă cu autostrăzile Sibiu - Piteşti şi Sibiu - Braşov, Şova a afirmat că săptămâna viitoare vor fi publicate pe SEAP studiile de fezabilitate.

"Pentru Sibiu- Piteşti şi Sibiu-Braşov, colegii de la CNADNR au propus luni, eu zic miercuri, joi, săptămâna viitoare, cel mai târziu, studiile de fezabilitate vor fi şi ele suite pe SEAP. Deci vor începe să curgă cele 43 de zile pentru ofertă", a afirmat Şova.

Potrivit acestuia, astfel s-a ajuns la "aproape jumătate din memorandumul care a fost prezentat în Guvern în legătură cu absorţia de fonduri europene".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar