Târg Apicol la Mioveni

Publicat: 30 Iulie 2015

miereÎn perioada 11 – 13 septembrie 2015 a.c., pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfășura

prima ediţie a Târgului Apicol Mioveni, un eveniment dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor.

Târgul are drept scop promovarea apiculturii și încurajarea consumului de produse apicole şi va reuni apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste comercializate direct de către producători, dar și utilaje și echipamente apicole.
Important!
Înscrierea participanţilor se face prin completarea unui formular care se găseşte pe site-ul Primăriei oraşului Mioveni - www.primariamioveni.ro ( Târg Apicol Mioveni).
Formularul poate fi depus la sediul instituţiei (Registratură), sau transmis prin e-mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 11 septembrie, începând cu orele 14.00.
Evenimentul este organizat de Consiliul Local, Primărie, Centrul Cultural Mioveni în colaborare cu Camera Agricolă Argeş şi magazinul apicol "Universul Albinelor".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar