Testare gratuită pentru evaluarea efectelor fumatului

Publicat: 12 Iunie 2014

tigaraSocietatea Română de Pneumologie - Secțiunea Tabacologie și Universitatea din Pitești, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, organizează conferința cu participare internațională "De la Empatie la Malpraxis". Conferința va avea loc în perioada

19 - 21 iunie 2014, în incinta Universității din Pitești, și își propune să deschidă un dialog interdisciplinar între speciliștii care concură la asigurarea calității actului medical, precum medici, juristi, industria farmaceutică, companii de asigurări și finanțatori ai sistemului sanitar.

Evenimentul, sub egida "Universități libere de fumat", va debuta joi, 19 iunie ora 16.00, cu o masă rotundă ce se va desfășura în Biblioteca Universității din Pitești, bucurându-se de participarea Ing. Cornel Loghin (ENSP, Bruxelles), Prof. Univ. Dr. Kristie Foley (Davidson College, USA), Prof. Univ. Dr. Pall Kikeli (UMF, Tg. Mureș).
Premergător acestei activități, va avea loc o acțiune de testare gratuită pentru evaluarea efectului fumatului asupra organismului, cu spirometre și dispozitive Smokerlyzer, cu sprijinul voluntarilor studenți din partea Universității din Pitești, începând cu ora 11.00, pe esplanada din fața Rectoratului Universității.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar