Tinerii voluntari TEAM au primit la finalul anului 2014 cel mai frumos cadou

Publicat: 06 Ianuarie 2015

TEAM14Tinerii voluntari TEAM au primit la finalul anului 2014 cel mai frumos cadou: locuri gratuite într-o tabără la Constanţa. Nu i-a speriat drumul lung, nici condiţiile meteorologice nu i-au dat înapoi şi au spus hotărât:

Da! Vrem să fim alături de prietenii noştri din toată ţara.

Şi pentru că Moş Crăciun a privit cu drag la toată munca voluntarilor din septembrie şi până la sfârşitul anului, drumul a fost binecuvântat de razele soarelui, iar cadoul întregit de grija autorităţilor locale care i-au sprijinit pe tineri cu transportul până la Bucureşti, La Constanţa au continuat surprizele plăcute, condiţiile de cazare fiind foarte bune, gazdele ospitaliere.
Toate acestea ar fi fost însă mai puţin importante dacă nu ar fi fost completate de activităţile pe grupe de lucru care au contribuit la dezvoltarea personală a tinerilor, la schimburi reale de experienţă şi la sporirea încrederii în sine a fiecărui participant.
Grupul TEAM Mioveni a fost foarte bine reprezentat la nivelul lucrului în echipă, dar mai ales la nivel artistic, seara -TEAM-iştii au talent- fiind dominată categoric de prezenţa artiştilor din Mioveni.
TEAM Mioveni, condus de prof. Adriana Hoaghea multumeste gazdelor – Hotel Sport-Constanta, si autorităţilor publice locale de la Mioveni pentru transportul în siguranţă la Bucureşti şi promite ca va revini cu idei şi forţe noi după experienţa minunată primită la cumpăna dintre ani!

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar