Traficanși de droguri din Pitești și București, prinși de polițiști

Publicat: 08 Martie 2016

canabisProcurorii D.I.I.C.O.T . - Serviciul Teritorial Piteşti și Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au continuat activitățile într-un dosar penal ce viza un grup infractional organizat specializat în trafic de droguri de risc, care acționa pe raza județului

Argeș și în București.

În data de 7 martie a.c, polițiștii și procurorii au efectuat percheziții în municipiul București, la locuințele unui bărbat, de 29 de ani, bănuit că vindea cannabis altor traficanți din București și Pitești.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe sume de bani, susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, precum și cannabis, semințe de cannabis și mai multe cântare și ustensile folosite la porționarea drogurilor.
Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.
În cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . - Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat, în luna februarie a.c. trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești, la domiciliile a trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
Ieri, traficanţii au fost duşi la Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă.
Traficanţii aprovizionau piaţa din Mioveni şi Piteşti. Ei erau urmăriţi de poliţişti sub acoperire de mai multe luni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar