TREI ANI DE ÎNCHISOARE PENTRU UN ŞOFER CARE A RĂPUS DOUĂ VIEŢI

Publicat: 13 Decembrie 2016

accident-aut01Alexandru Adelin Popa, de 23 de ani, din Mioveni, a fost judecat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Tânărul a fost încarcerat la

Penitenciarul Mioveni, iar firma de asigurări unde acesta avea încheiată poliţa RCA a fost obligată să plătească daune către rudele victimelor.î

Nenorocirea s-a produs în decembrie 2014, când, aflat la volanul unui BMW, din cauza vitezei excesive, Alexandru Adelin Popa a pierdut controlul volanului într-o curbă uşoară, iar maşina a derapat pe carosabilul ud, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o Dacie SupeRNova condusă regulamentar de Constantin Micu, de 40 de ani, din Oarja, care era împreună cu soţia sa, Gina Mihaela, de 38 de ani, cu fiica lor în vârstă de 13 ani, ambele aflate pe bancheta din spate, şi cu un prieten de 19 ani, care era pe scaunul din dreapta faţă.
În urma impactului devastator, SupeRNova a fost complet distrusă. Femeia a murit pe loc, iar soţul său a mai trăit până la sosirea echipelor de ambulanţă, după care a decedat şi el.
În decembrie 2015, instanţa de fond l-a condamnat la patru ani închisoare, dar sentinţa a fost atacată cu apel. La sfârşitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Piteşti a aplicat prevederile noului cod penal reducând pedeapsa la trei ani.
Sursa- ziarul Argeşul

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar