ULTIMA ORĂ. Vezi cum se circulă pe drumurile din țară și unde au fost impuse restricții de trafic

Publicat: 26 Ianuarie 2016

politia-recomanda-iarnaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice

nefavorabile.
În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci - Rânca, vântul bate cu putere între kilometrii 25 şi 34+800 de metri, spulberând zăpada de pe marginea drumului pe partea carosabilă. Se acţionează cu patru utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.
Ninge viscolit şi pe autostrada A2, pe tronsonul Drajna - Constanţa. Atenţie la utilajele de deszăpezire, care circulă cu viteză redusă! A nins în cursul nopţii şi în această dimineaţă (local încă mai ninge) în judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Călăraşi, Alba, Sibiu şi Prahova (la Azuga).
Pentru zonele joase din judeţele Bihor, Arad şi Timiş, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting referitoare la ceaţă, valabilă până la ora 10:00.
Sursa citată recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).
În judeţul Caraș-Severin, DN57 Cozla – Șvinița este închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți. Poate fi folosită următoarea rută ocolitoare: DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, DN57B Oraviţa - Anina – Bozovici – Iablaniţa.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar