UN PARLAMENTAR ARGEŞEAN NU RECUNOAŞTE CE A SCRIS PE O REŢEA DE SOCIALIZARE

Publicat: 09 Mai 2016

semnUn parlamentar social-democrat face plângere penală şi cere să fie găsit hackerul care i-ar fi spart contul de Facebook ca să posteze un mesaj de tip analfabet. Nu recunoaşte că el a scris şi spune că adversarii politici vor să îl compromită. Are chiar şi un suspect: cineva care tocmai a fost exclus din PSD.

„Nu am avut niciun fel de postare. Avocaţii mei au făcut plângere penală. Nu e prima dată când îmi intră pe Facebook. I-am transmis domnului

Zgonea că astfel de intoxicări, că astfel de manevre ordinare, nu fac decât unii care se ocupă numai de aşa ceva," spune Cătălin Rădulescu.
Deputatul este furios şi arată cu degetul spre "hackerul" pe care îl bănuieşte: proaspăt exclusul din PSD Valeriu Zgonea. Crede că din cauza lui a ajuns de râsul internetului. Spune că cineva i-a spart contul de Facebook şi a postat intenţionat un mesaj agramat şi populist. Anunţul spunea că parlamentarul va propune o lege care să desfiinţeze patrulele de Poliţie Rutieră cu radar. Un poliţist devenit şi el celebru pe Internet, Marian Godină, l-a ironizat.
"Dar ce aţi spune dacă aţi iniția o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcții de deputat de o persoană care scrie "paşte" cu "p" mic, "noştrii" cu doi "i" şi "nici-un" cu cratimă?'' a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.
Deputatul Cătălin Rădulescu are aproape patruzeci de sancţiuni pentru viteză, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu permis necorespunzător, dar jură că nici prin vis nu i-a trecut să dea o lege anti-radare.
Situaţia lui nu este clară la partid. Numele lui ar putea fi pe lista posibililor excluşi.
„Vremea excluderilor nu a trecut, analizăm cu foarte multă atenţie orice coleg al nostru care creează deficit de imagine," declară Marian Neacşu.
„Să vină Comisia de Integritate, să mă cheme, să mă întrebe, dar eu nu cred că am prejudiciat vreodată imaginea partidului cum a făcut-o Zgonea sau gaşca lor," spune Cătălin Rădulescu.
Decizia despre excluderea unor membri PSD va fi luată curând.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar